Vi leverer den perfekte bryllupsmad

Jeres bryllupsfest er måske den vigtigste fest i livet. Derfor skal jeres bryllupsmad naturligvis også kunne stå mål med den store dag.

Hos Nordisk Smørrebrød er det vores ære at levere mad til bryllup og forlovelsesfester i hele Danmark. Vi leverer smørrebrød, der med enestående kraft og smag stiller sulten på jeres gæster.

Du – og dine gæster – kan forvente bryllup mad fra en virksomhed, der går op i god kvalitet og fantastiske råvarer. Det vil I bogstaveligt talt bide mærke i, når I sætter tænderne i et af de lækre stykker smørrebrød med Roastbeef, tunsalat, frikadelle, bøf eller måske æg og rejer eller helt anden variation.

Smørrebrød med tunsalat

Bryllup mad i bedste kvalitet

Sprødt og luftigt friskbagt brød, friskt og saftigt pålæg samt sæsoninspireret tilbehør og krydderurter. Det er den type råvarer, vi bruger til jeres bryllup mad, som naturligvis præsenteres smukt med flotte, appetitvækkende farvespil.

Smørrebrød er vores passion, og vi går op i både kvalitet og økologiske råvarer, der kan smages i hver enkelt mundfuld.

Når I bestiller mad til bryllup, bliver I førstehåndsvidner til en fantastisk oplevelse med klassisk dansk mad i smukke fortolkninger. Jeres bryllupsmad vil ose af kvalitet fra de nordisk inspirerede luksus tapas-anretninger og være et levende bevis på kvalitet og smag, der går hånd i hånd.

Smørrebrød med flæskesteg

Bestil bryllupsmad til hele landet

Fra vores base i Middelfart har vi fantastiske muligheder for at levere bryllupsmad til både Fyn, Jylland og Sjælland. Vi leverer både til nærliggende storbyer som Fredericia, Vejle, Kolding og Odense, ligesom vi også leverer helt til København eller Århus.

Bestil jeres bryllup mad direkte her på siden.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark