Mad til reception? Prøv lækkert smørrebrød…

Få leveret lækker, praktisk mad til reception eller dit jubilæum. Nordisk Smørrebrød leverer velsmagende smørrebrød i flotte anretninger – lavet ud af de bedste råvarer. Din bestilling bliver altid sammensat med dyb respekt for økologiske og gode ingredienser, der følger årstiderne.

Derfor kan du trygt forvente smørrebrød, der har en lækker bund af friskbagt brød, et perfekt lag god, dansk smør og ikke mindst friskt, smagfuldt pålæg. Det hele toppes af med smuk garniture og sæsonens bedste krydderurter, så den gode smag følges af et fuldendt look.

Din mad til receptionen er med andre ord i gode hænder, når du vælger Nordisk Smørrebrød.

Smørrebrød med hønsesalat

Perfekte anretninger med praktisk karakter

Mad til reception skal være praktisk, ligetil og velsmagende. De fleste kender den klassiske fingermad til reception, men vi foreslår et velkendt dansk stykke smørrebrød udformet i en let tilgængelig tapas-anretning. Det er både velkendt, lækkert og nemt at have med at gøre, når du bestiller mad til receptionen.

Vores nordisk inspireret tapas-anretninger er visuelt indbydende og vil tage sig godt ud til receptioner, åbent hus og jubilæum. De er nemme for både dig og gæsterne, og så giver de en meget mere smagfuld og mættende oplevelse, end man kender fra den klassiske fingermad.

Smørrebrød med æg & rejer

Bestil mad til din reception her

Du kan bestille mad til din reception over hele landet. Fra Middelfart til vejle, Fredericia, Kolding, Odense eller resten af landet. Vi kører ud og overbringer jer de gode smagsoplevelser til arrangementet. Bestil direkte her fra siden, eller bed om at blive ringet op. Så svarer vi på de spørgsmål du måtte have.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark