Mad til selskab – stort som småt

Traditionen tro skal der leveres god mad til et selskab, når vi i Danmark har noget at fejre – eller blot mødes for netop at nyde god mad, og hinandens selskab.

Dit selskab skal naturligvis også have god mad. Og hvad er mere passende selskabsmad end højtbelagt smørrebrød i en nordisk inspireret tapas-stil, der er lavet med respekt for traditioner og med passion for gode råvarer?

Hos Nordisk Smørrebrød får du mad til dit selskab, som smager af dansk mad, når det er bedst. Derfor kan du trygt regne med friskbagt brød i de helt rette tykkelser, smagfuldt smør og helt frisk pålæg med saft og kraft. Selv krydderurter og garniture er rig på smag, og ledsager alt fra frikadeller til bøf, tunsalat, roastbeef, æg og rejer samt meget mere med masser af gode smagsindtryk og karakter i hver enkelt bid.

Smørrebrød med æg & rejer

Selskabsmad i særklasse – vi leverer til hele landet

Du kan få leveret mad til dit selskab i alle byer i Danmark. Selv holder Nordisk Smørrebrød til i Middelfart, hvorfra vi dagligt sender lækkert, luksus smørrebrød afsted til omkringliggende byer som Fredericia, Vejle, Kolding og Odense, ligesom turen også går helt til København, såfremt der sidder sultne mennesker med behov for selskabs mad i fineste kvalitet.

Bestil smørrebrød levering lige her fra siden og få uforglemmelig og populær mad til selskabet.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark