Mad til studenterfest – hvad med smørrebrød?

Sommer, studenterhuer og smørrebrød. Det er næsten som taget fra en klassisk dansk spillefilm – ligesom vores mad til studenterfest.

Du kan nemlig få smørrebrød til studenterfesten, der ikke bare smager fantastisk, men også er nærende og nemt at stille sultne maver tilfredse med.

Smørrebrød med æg & rejer

Mad ud af huset til studenterfest

Der findes mange former for mad ud af huset til studenterfesten. Vi mener selv, at vi tilbyder den bedste oplevelse – ikke alene på grund af smørrebrødets mange populære variationer, men på baggrund af den passion og kvalitet, hvert enkelt stykke er lavet med.

Du får god kvalitet og økologiske råvarer i hver enkelt bid. Brødet er friskbagt og skåret i skiver, der hverken er for tynde eller tykke, men giver en lækker, let knasende og samtidig luftig fornemmelse. brødet går naturligvis op i en højere enhed, når det sammensættes med friskt og saftigt pålæg samt tilbehør, der tilfører de fineste smagsnuancer og giver et indbydende visuelt look, som god mad til studenterfesten fortjener.

Smørrebrød med rullepølse

Smørrebrød med levering til festen

Nordisk Smørrebrød har base i Middelfart, men leverer mad til studenterfest i alle byer, hvad enten det er Kolding, Fredericia, Odense eller helt i København.

Vi glæder os til at levere klassisk dansk kvalitets smørrebrød i friske fortolkninger til jeres studenterfest – og ønsker naturligvis den nyudklækkede student stort tillykke med huen samt god vind fremadrettet.

Bestil mad til studenterfesten lige her og få leveret smørrebrød af 100 % friske råvarer lige til døren.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark