Smørrebrød passer perfekt som mad til barnedåb

Bestil smørrebrød til levering og få den perfekte mad til barnedåb. Nordisk Smørrebrød leverer klassisk dansk smørrebrød i moderne fortolkninger, der forener det bedste fra de gode råvarers mange smagfulde indtryk med flotte visuelle præsentationer. Det giver både øjne og maver appetit på mere.

Smørrebrød med tatar

Barnedåb mad laves med kvalitetsråvarer og passion

Barnedåben er en stor traditionsrig dansk fest, hvor dine gæster naturligvis skal have den gode mad, de håber på.

Hos Nordisk Smørrebrød laver vi mad til barnedåb ved at smøre og anrette utroligt velsmagende smørrebrød i flotte tapas-lignende anretninger. Vi ved, at du gerne vil takke dine gæster med lækker mad – og det kan vi hjælpe med.

Vi benytter friskbagt brød, saftigt og helt frisk pålæg samt sæsoninspirerede krydderurter og tilbehør, der smager forrygende og sætter prikken over i’et på anretningerne. Kort fortalt får du barnedåb mad, der smager af kvalitet, ser flot ud og er praktisk til festlige lejligheder.

Smørrebrød med æbleflæsk

Hurtig levering i hele Danmark

Fra vores base i Middelfart leverer vi barnedåb mad til hele Danmark. Helt fra større omkringliggende byer som Fredericia, Vejle og Kolding til Odense, Århus eller København.

Bestil direkte her fra siden og få mad til barnedåb, der smager fantastisk, ser flot ud og giver dine gæster en god oplevelse.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark