Bestil mad til din fest

Prøv at smage på ordet festmad. Du – og dine gæster – har garanteret allerede en særlig forventning om, mad til fest er velsmagende samt fuld af kraft og kærlighed i hver enkelt bid.

Sådan tænker vi i hvert fald hos Nordisk Smørrebrød, og derfor får vores sultne kunder glæde af smørrebrød, hvor opskriften er gode økologiske og sæsoninspirerede råvarer, der sender dine smagsløg på overarbejde og fylder maven med kvalitet.

Bestil mad til fest velvidende at vi altid bruger friskbagt og kraftfuldt brød, godt gammeldags smør, frisk pålæg med saft og kraft samt krydderurter og pynt, der giver den pragtfulde smag flot visuelt følgeskab.

Smørrebrød med roastbeef

Mad til fest af enhver type

Smørrebrød til fester er et sikkert hit. Vi har alle et særligt forhold til denne type festmad, og leveres den i rette kvalitet, gør maden dét, den er bedst til: skaber glæde.

Når du bestiller levering af mad til fest, laver vi den med stor respekt for dig og dine gæster. Vi ved, at mad til fest og events skal leveres, så kniv og gaffel får travlt med at skære velsmagende stykker ud af det flotte smørrebrød, bedst som folk samler sig ved bordet for at nyde i fællesskab.

Smørrebrød med bøf

Bestil mad til din fest direkte fra siden

Bestil levering af mad til fest direkte her fra siden. Du finder nemt alle klassikere som smørrebrød med enten frikadelle, tunsalat, bøf, roastbeef, rullepølse, æg og rejer eller mange andre.

Vi laver hvert stykke smørrebrød med passion for både smag og udseende. Det er din garanti for luksus festmad.

Husk vi leverer festmad ud af huset til hele Danmark. Fra Middelfart til Fredericia, Kolding eller helt til København.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark