Mad til konfirmation – i høj kvalitet

Hvis du vil overraske gæsterne med en populær dansk klassiker i flotte og smagsrige fortolkninger, har vi det perfekte konfirmation mad til den store festlighed: Nordisk Smørrebrød leverer mad til konfirmation i form af luksus smørrebrød i flotte tapas-anretninger.

Smørrebrødet er unikt i sin flotte præsentation og har en ligeså fantastisk smag. Smagen skaber vi nemlig ved at kombinere friskbagt brød med nøje udvalgt, friskt og saftigt pålæg samt årstidens tilbehør og garniture i den bedste kvalitet.

Når vi forener alt dette, opstår der klassisk smørrebrød i form af et udvalg med frikadelle, bøf, æggesalat, kartoffelmader, tunsalat, roastbeef, æg og rejer samt meget mere, ligesom vi har specialiteter med laksemousse, asparges i parmaskinke og sågar ostespecialiteter og lækre kager til dessert.

Kort fortalt er det den perfekte mad til konfirmation.

Smørrebrød med æggesalat

Konfirmationsmad til hele landet

Du kan få mad til konfirmation, uanset hvor i landet festen skal afholdes. Nordisk Smørrebrød har hjemme i Middelfart, og har derfor stor erfaring i at bringe konfirmation mad ud til større omkringliggende byer som Kolding, Vejle, Fredericia og Odense, men også København og sjællandssiden får leveret mad til konfirmationer.

Du kan sammensætte din egen lækre smørrebrødsbestilling ved at vælge de variationer og det antal, du har behov, når du bestiller her fra siden. Har du behov for en særlig aftale, så udfyld ‘Bliv ringet op’ boksen, hvorefter vi kontakter dig for et uforpligtende tilbud.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark