Smørrebrød som mad til fødselsdag?

Skal du servere fødselsdag mad for dine gæster, har vi den perfekte gave til sultne maver: Smagfuldt smørrebrød, vi leverer som nordisk inspireret tapas-anretninger.

Hos Nordisk Smørrebrød laver vi mad til fødselsdag, som er en fejring værd i sig selv. Du får fornøjelsen af frisk, saftigt og kraftfuldt pålæg, som vil ligger på friskbagt brød og pynter med sæsoninspirerede krydderurter og garniture. Kombinationen af vores passion for smørrebrødet samt økologiske og gode råvarer giver tilsammen et enestående resultat, der kan smages i hvert enkelt bid.

Smørrebrød med tunsalat

Nem mad til fødselsdag

Når du bestiller fødselsdagsmad, får du det nemt, enkelt og selvfølgelig friskt og velsmagende. Vi leverer til hele Danmark, og er velkendte i både Middelfart, hvor vi har base, samt omkringliggende større byer som Fredericia, Vejle, Kolding, Odense – og sågar Århus eller København.

Vi leverer mad til fødselsdag med brug af 100 % friske råvarer – og det kan også smages efter transporten, da maden naturligvis leveres frisksmurt og friskfragtet fra egnede køretøjer.

De lækre nordisk inspirerede tapas-anretninger er herefter klar til at komme på bordet, hvor de i kraft af deres flotte visuelle sammensætninger vil vække appetitten hos dine glade gæster.

Smørrebrød med rullepølse

Bestil direkte fra siden

Når bestiller mad til din fødselsdag, vælger du blot de typer smørrebrød, du har lyst til og indtaster adresse samt leveringsdato m.m.

Husk du også kan bestille specialiteter, ostespecialiteter og kage, hvis du vil give dine gæster lidt ekstra godt til maven.

Bestil direkte her fra siden, eller bliv ringet op hvis du har spørgsmål.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark