Festmad ud af huset – et sikkert hit

I Danmark har vi stolte traditioner, hvad angår festmad – og særligt smørrebrød har en særlig status, som traditionsrig dansk mad, vi nyder bid for bid. Derfor er det en selvfølge, at du får festmad ud af huset i den bedste kvalitet, når du bestiller smørrebrød til levering hos Nordisk Smørrebrød.

Men hvordan leverer man smørrebrød ud af huset, som garanterer den helt særlige smag og stemning, retten er så kendt for?

Hos os er det ret enkelt. Vi sender smørrebrød ud af huset, der er udgjort af kvalitetsråvarer, der kan smages hver gang gaflen bringer en ny lækker bid frem til smagsløgene. Den gode smag eksisterer, fordi alt fra rugbrød til smør, pålæg, krydderurter og andet pynt, er en kombination af økologiske og gode råvarer med bid, kraft og masser af smagsnuancer.

Smørrebrød med rullepølse

Smørrebrød ud af huset er perfekt til bryllup og konfirmation

Skal du arrangere mad til bryllup, barnedåb eller konfirmation? Bestil smørrebrød som festmad ud af huset til de helt særlige anledninger. Smørrebrødet er en populær og næringsrig skikkelse, der egner sig perfekt til denne type fester og fejringer, så hvorfor ikke overraske gæsterne med luksus smørrebrød, nu hvor de forventer flot festmad.

Vi har gode erfaringer med bryllups-, barnedåbs- og konfirmationsmad ud af huset, som vi har leveret til stor begejstring for de glade gæster. Du kan derfor bestille festlig smørrebrød take-away med ro i sindet, og få leveret friske nordisk inspirerede tapas-anretninger lige til døren.

Smørrebrød med æg & rejer

Mad ud af huset Middelfart

Nordisk Smørrebrød har fysisk placering i Middelfart, men sender smørrebrød ud af huset til hele Fyn, Jylland og Sjælland. Særligt større omkringliggende byer som Fredericia, Vejle og Kolding får smørrebrød nemt leveret lige til døren.

Bestil smørrebrød og festmad ud af huset her fra siden, eller udfyld formularen til højre, og bliv ringet op til en snak om dine ønsker.

SE VORES UDVALG

God kundeservice

Nordisk smørrebrød sidder klar
til at hjælpe dig 24/7

Årstidens råvarer

Nordisk smørrebrød bruger 100%
friske råvarer

Hurtig levering

Vi leverer i hele
Danmark